餐廳: 味苑燒鵝餐室
資訊:

2023-10-13 670 瀏覽
燒味的浪漫每逢有人叫我介紹啊代表到香港嘅嘢食第一,我會講我嘅最愛燒賣第二,就一定係港式燒味,燒鴨燒鵝叉燒油雞切雞燒腩仔燒排骨,再加埋薑蓉撈落個飯或者湯麵度,真係不得了冇得輸!而我亦喺其他地方食過燒味,都覺得始終係香港嘅最好食😗👍🏻今次又返返嚟我嘅燒味飯堂,平時食得燒味飯總係俾人一個趕頭趕命既感覺,好似要你咋咋淋食完,就唔知趕住去邊😂呢度唔會,而且內部裝潢新式乾淨,有人流得來又唔會太嘈,啱啱好!我哋每人叫咗一個雙拼一杯嘢飲,一個叉燒燒腩仔湯米粉,一個油雞燒腩仔飯,多薑蓉芥辣,唔該!私心推介佢嘅叉燒,燒得焦香得來又唔會乾,而且肉質非常冧滑,肥瘦適中👍🏻油雞今次好好彩食到雞髀位,肉質嫩滑,雞皮好吃🙊識食燒腩仔嘅一定係點黃芥辣🤪一人一份唔使爭!雙拼嘅餸份量好足!推介俾大家,黎感受一下燒味嘅浪漫🤣
燒味的浪漫
每逢有人叫我介紹啊代表到香港嘅嘢食
第一,我會講我嘅最愛燒賣
而我亦喺其他地方食過燒味,都覺得始終係香港嘅最好食😗👍🏻

推介俾大家,黎感受一下燒味嘅浪漫🤣