2023-04-21 278 瀏覽
見今次主題係姆明就的起心肝預約。雖然見到入面所有食客都滿臉憂愁、侍應又頗有性格,但為了姆明都唔覺有咩問題!一共叫咗5樣野,每一樣都有姆明pattern 的:水果茶、吉列炸蝦小食拼盤(送木盤)、吉列豬扒蛋包飯、芝士忌廉汁蛋包飯、tiramisu 疏乎厘pancake水果茶 - 普通水果茶,但水果超大舊佔70% 液體30%,很足料!飲完口乾到買了枝水🤤🤤芝士忌廉汁蛋包飯 - 名符其實!只有芝士、蛋皮、忌廉汁、白飯😬😬而蛋包飯上的圖案十分有藝術感、帶點狂野…並不知道是什麼。白飯則粒粒分明,十分有口感…應該係未煮熟😀😀😀吉列豬扒蛋包飯 - 造型依舊狂野,並不知道我在姆明主題餐廳吃飯!吉列炸蝦小食拼盤(送木盤) - 我地見個木盤咁靚當然要點!一百幾蚊食2隻麵粉炸蝦!抵呀!侍應話比埋裝個木盤既膠袋我地,就有點困惑。本來以為會送全新木盤比我地,但原來是用全新木盤(並未清洗)上菜,再等你吃完後,自己擦乾淨再帶走!好彩份量太少,冇點整污糟個木盤😍😍😍Tiramisu疏乎厘pancake - 沒什麼味道的pancake加維道朱古力雪糕餐廳碗碟不太乾淨、唯一有清晰圖案的東西!埋單6百幾蚊,呢個服務質素,我的

餐廳碗碟不太乾淨、唯一有清晰圖案的東西!

埋單6百幾蚊,呢個服務質素,我的超人 山下菓子!
2023-04-21