2013-07-05 6 瀏覽
今日我同媽咪二又黎碰碰麵店到食野,個陣去到吾算話太多客人一入門口有位侍應小姐問我地幾多位,之後帶左我地坐左張四人既座位到一坐低左 侍應小姐就開始介紹今日既精選午餐推介,廳完佢既講解之後我同媽咪又睇下張Meun,好多我都好鐘意食,好吸引^^最後都係選擇自選麵,我就簡左個撈蝦子生麵 仲會有個湯配又可以簡自己鐘意食既餸^^係等食物黎之前我見到張枱上面有兩鐏幾靚既放左係到,我就好好奇甘打開睇一睇,一個原來係我最鐘意食既菜莆黎,而另外一個我就估極都估吾到係咩黎 我就問問個侍應 哦~原來係蝦乾黎既。過左一陣,我叫左既麵已經到左拉食落去都係一樣甘好味道,同對上次黎食既水準一樣Good!(油左小小)一邊食既其間個店老闆走個黎問我地想吾想試下我地今日既新推介呢,我就問問有咩新推介好介紹先,佢就介紹我同媽咪食(花雕酒醉海蝦),話係新鮮買番黎 想比啲客人試試好啦,就試試啦,睇下係咪真係甘好味道先。 我本人對酒冇咩興趣,但我媽就比較鐘意食有d酒味既食物而我一直對酒冇興趣但比佢既美感吸引住,所以我就試食一隻先,食落去吾錯啵 酒味亦吾會話太過重,食落去慢慢既酒味出哂黎好特別,又幾好食,真係冇介紹錯,廳個老闆講原來
今日我同媽咪二又黎碰碰麵店到食野,個陣去到吾算話太多客人
我同媽咪又睇下張Meun,好多我都好鐘意食,好吸引^^
餐牌
到係咩黎 我就問問個侍應 哦~原來係蝦乾黎既。
過左一陣,我叫左既麵已經到左拉
食落去都係一樣甘好味道,同對上次黎食既水準一樣
Good!(油左小小)
一邊食既其間個店老闆走個黎問我地想吾想試下我地今日
既新推介呢,我就問問有咩新推介好介紹先,佢就介紹我
同媽咪食(花雕酒醉海蝦),話係新鮮買番黎 想比啲客人試試
好啦,就試試啦,睇下係咪真係甘好味道先。

我本人對酒冇咩興趣,但我媽就比較鐘意食有d酒味既食物
而我一直對酒冇興趣但比佢既美感吸引住,所以我就試食一隻先,
食落去吾錯啵 酒味亦吾會話太過重,食落去慢慢既酒味出哂黎
好特別,又幾好食,真係冇介紹錯,廳個老闆講原來好多時都
會出新既食品介紹比客人食,吾錯呀我覺得,多新款食品先會更
吸引比啲客人食。

我最欣賞每位侍應,對待客人好好既笑容同誠懇有禮。

環境舒服, 裝飾精緻!!
題外話/補充資料: 未試過,就快d黎碰碰麵店食野啦!
2013-07-04
  • 花雕酒醉海蝦