2020-04-20
原本想去食開的酒樓食晚飯,點知無開,咁就行去個商場睇吓有乜好食,突然醒起之前食韓國菜隔離有間酒樓,咁就睇吓有無開😊門口望到D套餐就走入去食😊黃豆醬🍆茄子斑頭腩——味道偏咸咗,隨了咸,食物都可以,斑頭腩食落既肉都係新鮮既,肉質亦夠滑,如果輕反手D咸就ok🤗波士頓龍蝦🦞伊面——賣相上枱唔吸引,須然都係一隻龍蝦🦞,但兜到亂哂,無吸引力,但食落既龍蝦🦞肉係彈牙既,味道同食物無問題,係個餐牌圖表同上枱個樣有D差距,所以食物賣相都幾更要,玫瑰豉油雞🐔——呢個雞味道唔錯,不會太咸,好有豉油雞香味,雞肉嫩滑服務——-見得一個侍應走全場都櫈佢辛苦,不過都無影響佢既質素,因為佢會默點頭稍後回覆,而家非常時期期間無咁多人手,絕對會體諒佢地.因為佢哋係有禮貌回應,只是人手問題😊😊食物無特別出眾,但味道亦中規中矩,食物質素亦不算差,價錢亦算正常,所以我部會再去食🤗🤗🤗🤗