2022-09-26
最近開始feel到秋天既氣息,當然要去打邊爐啦🫕成日都周圍見到牛気既分店,今次去銅鑼灣果間試下,質素又唔錯喎晚市價錢(午市價錢減$40💡)嚴選和牛+海鮮放題(90分鐘) $358/位有嚴選和牛、特選牛小排、大海蝦🦐、三文魚刺身🐟等等湯底要左壽喜燒+川椒麻辣湯底🌶️我地一向必叫壽喜燒湯底,和牛雪花好靚❄️,唔會切到好薄,亦唔會愈叫質素愈差,淥一淥,點埋生雞🥚,好甘甜🤤🌶️麻辣湯底亦唔錯,食得多壽喜燒偏甜既味,又可以食下麻辣刺激下味蕾🤘🏻亦唔會話太辣👍🏻至於其他食物都好有質素,牛小排🥩都好味、海蝦🦐(推介!)、八爪魚🐙新鮮大隻彈牙👍🏻仲有三文魚刺身任食😘自助區:有熟食(葡撻、日式豬軟骨、豚肉生薑燒🐷、汁燒牛肉等)、糖水、飲品區、火鍋配料、蔬菜🥬、雪糕機🍦我哋迷失咗同和牛玩遊戲,都唔係話試咗好多,不過選擇都幾多,味道ok👌🏻Overall講真食嘢貴精不貴多,和牛、三文魚🐮🐟任食確係好吸引👻但如果想食平啲,最平個餐$208有牛肩肉/豚肉/雞肉食,但無海鮮同三文魚,都係唔錯的,豐儉由人,可以一試啊
晚市價錢(午市價錢減$40💡)
嚴選和牛+海鮮放題(90分鐘) $358/位
有嚴選和牛、特選牛小排、大海蝦🦐、三文魚刺身🐟等等
自助區:
Overall