2004-07-19 4 瀏覽
我都幾鍾意呢間快餐形式餐廳。鍾意原因好似好衰咁,就係一定有位…但我並非話佢D 唔好食呀,而係一般人廣東道一帶都會去Pokka, Starbucks, Strawberry Forever, Cova,或者酒店coffee shop去嘆下午茶。好少人會去呢間唔係太起眼cafe食。雖然呢間cafe都係Marco Polo開,但唔係好多人知,加上呢間都幾低調,D蛋糕又收得好埋,基本上好難吸引到街客(對手太多喇)。但事實上,酒店"快餐店"梗係有翻咁上下啦!Cheese cake的確唔錯,連我最怕食檸檬味cheese cake都覺得佢lemon cheese cake唔錯,好滑!其他cheese cake味道濃郁,鍾意食濃味cheese cake就晒!而佢燒牛肉都幾正,咪就係酒店水準囉,因為佢的而且確係出自酒店嘛!而家我連早餐都呢度買,雖然係take away,但唔使成日都食大X樂同美X快餐咁悶嘛,都唔錯呀!