2019-02-11
上次第一次去食嘅時候見佢係老招牌 餃子又多款,又多人排隊,有住元朗嘅朋友讚過,就覺得佢應該好食,但係自己感覺係絕對中伏🤨,但係我諗住可能係我自己未識叫佢嘅嘢, 事隔一段時間我再去, 今日終於慢慢可以睇下個餐牌, 可能因為呢啱啱過新年啦都唔係好多人,所以呢~~我同倫漾寶就叫咗碗雜餃,想完全試勻曬佢,而家姐叫咗碗豬扒米線,再加我唔記得咗上次叫過而又非常唔識欣賞嘅 “酥炸鯪魚球“。 首先講番碗雜餃, 實在唔啱我自己個人想要嘅口味,餃皮非常厚厚厚,厚到比發漲嘅河粉更加糊, 但係呢個我反而明白! 呢個亦係我最欣賞嘅地方, 佢嘅餃子裏面嘅料係非常之塞得滿,所以要用面皮厚厚牌餃皮嚟包啩?但包餃嘅功夫真係靚👍🏻,呢樣係good嘅, 食味呢,就見仁見智啦,因為我就覺得佢款款都好淡口,點豉油加辣椒油都淡淡😱 最搞笑的服務態度始終如一,唔通有名氣嘅食店嘅樓面都係唔憂做咁嘅服務態度嚟招呼客人,自己落咗單仲要串下客人,我地講咗三次,佢唔咗一次係未食品加 “杆豆漿“, 佢…… 始終都係要呢杯五花茶嚟畀我哋!仲話飲豆漿又叫五花茶, 家姐話啲辣唔夠辣, 佢唔會問使唔使加辣,反而勁有型咁話, 我哋覺得好辣喎,服務態度特
最搞笑的服務態度始終如一,唔通有名氣嘅食店嘅樓面都係唔憂做咁嘅服務態度嚟招呼客人,自己落咗單仲要串下客人,我地講咗三次,佢唔咗一次係未食品加 “杆豆漿“, 佢…… 始終都係要呢杯五花茶嚟畀我哋!仲話飲豆漿又叫五花茶, 家姐話啲辣唔夠辣, 佢唔會問使唔使加辣,反而勁有型咁話, 我哋覺得好辣喎,服務態度特別到呢👍🏻👍🏻👍🏻, 講番個失望嘅鯪魚球我真係唔識欣賞唔識咩叫“酥炸鯪魚球“, “酥炸“個皮煙韌度根本都唔係話入到口,可以搞得到我以為自己覺得係食緊“棉花糖鯪魚球“, 另外我自己又失策望都望到佢應該冇蜆蚧點㗎啦😓