餐廳: 雲桂香米線專門店
資訊:

2017-07-09 442 瀏覽
今日諗住去睇戲前食野醫肚先,本身想去果間譚仔裝修,所以就轉戰附近依間'雲桂香'啦,一入去就聞到好香,同埋都好大碗咁,坐底左就即刻搵下有無酸辣湯底,yeah係有ge,二話不說就揀小鍋米線酸辣啦,揀咩配料都揀左一段時間,最後就揀左木耳絲、腩肉,個fd就揀左小鍋麻辣小辣(豬肚、魚腐),再叫左個口水雞因為見到隔離枱果碟都幾吸引口水雞食落都唔錯,不過覺得可以再麻d,我碗酸辣反而覺得唔夠酸,唔係好食得出係酸辣,同埋木耳絲並唔係絲😅同我想像有點出入,味道不過不失,反而鍾意個fd果個麻辣湯底,麻味都幾香,配料方面就無咩特別,係可以填飽肚子而已但下次有機會就試麻辣湯底啦
因為見到隔離枱果碟都幾吸引
口水雞
小鍋米線(酸辣及麻辣)

但下次有機會就試麻辣湯底啦
2017-07-09
小鍋米線(酸辣及麻辣)