2018-02-10 397 瀏覽
嗰日中午唔洗返工就約左個舊老友睇戲知道戲院入面開左間由摩洛哥引入既漢堡店,所以我地就專登約早啲黎食個burger先去睇戲呢度係半自助既形式,所以都唔洗加一,坐低揀好自己想要咩之後就可以出去落order同俾錢然後拎返個感應器返去坐低,ok既時侯就會有店員為客人呈上食物呢度亦有擺放幾款不加既醬汁俾食客自己添加嗰日我就要左個“Single Burger set”HKd$88,要左松露味既漢堡再另加一份磨菇HKd$8係薯條同沙律之間就揀左要沙律,當中附有脆洋葱同芝麻醬俾食客自行灑上,混合之口就係一碗清新爽甜既沙律啦而我個漢堡既松露味道的確幾突出,漢堡扒身唔乾,加上本身既配料新鮮同帶有微甜既香軟麵包一齊食,味道相當唔錯啵而朋友都係要左個單層既漢堡餐,但佢就要左墨西哥辣椒口味既漢堡同薯條朋友請左我試佢既薯條,薯條原來都係跟返摩洛哥嗰邊既做法,所以同一般出面食到既有所分别薯條係寛而扁身,而面層外加左粟粉,所以食落特別脆口個set會包左汽水/凍檸茶,不過加HKd$10就有鮮果汁飲啵,嗰日仲有我最中意既士多啤梨汁添而係落order既食候已經見到佢地有cake同cookies買,睇落個樣都唔差....所以
嗰日中午唔洗返工就約左個舊老友睇戲

呢度亦有擺放幾款不加既醬汁俾食客自己添加

薯條係寛而扁身,而面層外加左粟粉,所以食落特別脆口

而係落order既食候已經見到佢地有cake同cookies買,睇落個樣都唔差....所以食完漢堡之後我就買左件“Passion Fruit Tart”HKd$35同朋友share做甜品

食埋呢件味道酸中帶甜既熱情果撻之外就岩岩好飽住個肚咁入場睇戲啦