2023-06-21
ෆ 𝙂𝙖𝙧𝙙𝙚𝙣 𝙖𝙩 𝙈𝙚𝙞 𝙃𝙤 𝘾𝙖𝙛𝙚 ෆ早兩日帶住狗仔出去放電之後同朋友食飯搵餐廳咁啱搵到呢間cafe 我係俾個環境裝修吸引因為好打卡able🤣出面係露營風 入面係懷舊風🪩嘢食普普通通~勝在係寵物友善餐廳同埋好多打卡位 (⑉︎• •⑉︎)♡︎如果去開美荷樓都可以一試✨ෆ 芒果椰汁糯米飯窩夫 $108覺得呢一個菜式好創新,佢入邊有雪糕又有糯米飯🤣🤣都係抱住冒險嘅心情去試, 原來mix埋一齊又ok wo🤣ෆ 蟹肉龍蝦汁扁意粉呢個就冇咩特別,都係普通意粉因為覺得冇咩龍蝦汁味🤣#hkig #hkfoodie #foodiehk #foodiegram #foodiegraphy #foodlovers #foodstagram #happysharing #hkfood #foodphotography #foodie #hkfoodblogger #hkfoodstagram #momofoodie #香港美食 #美食 #吃貨 #相機食先
早兩日帶住狗仔出去放電
嘢食普普通通~
勝在係寵物友善餐廳同埋好多打卡位 (⑉︎• •⑉︎)♡︎
如果去開美荷樓都可以一試✨
ෆ 芒果椰汁糯米飯窩夫 $108
覺得呢一個菜式好創新,佢入邊有雪糕又有糯米飯🤣🤣
都係抱住冒險嘅心情去試, 原來mix埋一齊又ok wo🤣
ෆ 蟹肉龍蝦汁扁意粉
呢個就冇咩特別,都係普通意粉
因為覺得冇咩龍蝦汁味🤣