2023-12-03
近排天氣涼涼地幾舒服,於是晏晝嚟呢度坐戶外位置嘆個靚午餐。平日嘅11:30am-2:00pm有lunch set,可以優惠價加配飲品。☀️ All Day Breakfast🔸煙三文魚:份量多,味道鮮美🔸蘋果肉桂醬豬肉腸:肉質厚實,咬落啖啖肉,加埋蘋果肉桂醬好清新🔸明治牛乳炒蛋:口感creamy,蛋香味+奶香味十足🔸焦糖香蕉:香脆又甜🔸芝麻豆腐:好日式嘅item,夠健康🔸蜜糖牛角包窩夫:外脆內軟,好香口🔸沙律、茄串:新鮮爽脆🔸蜜糖熱情果:酸酸地好開胃🍓 迷你鮮果乳酪係士多啤梨 + 藍莓 + cereal + 原味乳酪,健康又好味~🍰 巴斯克芝士蛋糕賣相一流,味道有驚喜,蛋香味濃郁,而且食落唔會覺得好膩👍🏻🍝 明太子忌廉海膽蟹肉闊蛋麵 配 柚子醋沙律澱粉控必食,闊蛋麵口感彈牙又掛汁,醬汁鮮美唔會太鹹,蟹肉蟹籽份量足😋🍎 自家製蘋果醬肉桂卷新鮮出爐,外層香脆,內裡咬落有層次感,加埋清甜嘅蘋果醬同充滿香氣嘅肉桂,係完美嘅配搭~☕️ Muscat咖啡豆採用布隆迪 - 卡揚扎(紅波旁 - 酵母發酵),加上香印金萱烏龍12號同荔枝露。一入口就飲到清甜嘅荔枝味,就算冇飲開咖啡嘅人都好適合👍🏻☕️ Half
☀️ All Day Breakfast
🔸煙三文魚:份量多,味道鮮美
🔸明治牛乳炒蛋:口感creamy,蛋香味+奶香味十足
🔸焦糖香蕉:香脆又甜
🔸芝麻豆腐:好日式嘅item,夠健康
🔸蜜糖牛角包窩夫:外脆內軟,好香口
🔸沙律、茄串:新鮮爽脆
🔸蜜糖熱情果:酸酸地好開胃
🍓 迷你鮮果乳酪
🍰 巴斯克芝士蛋糕
賣相一流,味道有驚喜,蛋香味濃郁,而且食落唔會覺得好膩👍🏻
🍝 明太子忌廉海膽蟹肉闊蛋麵 配 柚子醋沙律
🍎 自家製蘋果醬肉桂卷
☕️ Muscat
☕️ Half Moon
咖啡豆同上,另外配上椰子水、伯爵茶同佛手柑。入口係清幽嘅茶香味+咖啡嘅果香味,加埋奶蓋好正,推薦比鍾意fruity咖啡又想試下新意嘅人🥰
職員態度好好,食物同咖啡都好高質,有下次💯