餐廳: 小曼谷海鮮燒烤屋
資訊:

2024-01-20 166 瀏覽
先講上菜嘅問題😅嗌咗鮮蝦炒金邊粉、冬陰功海鮮部隊鍋、鐵板蠔餅同埋椰汁冰。10分鐘上咗個椰汁冰,唔錯,點知我成杯嘢飲晒再等多半個鐘先至上金邊粉,之後再等20分鐘終於有冬陰功鍋同蠔餅。鮮蝦炒金邊粉 4/10食緊what.. 得三隻蝦 然後完全冇鑊氣or油香味 懷疑係求其攞啲泰國辣醬撈一撈啲金邊粉 啲粉真係好濕-.-冬陰功海鮮部隊鍋 6/10個湯幾濃稠 加咗生蛋黃呢樣加分 但係啲味完全唔出 香又唔算好香 辣又得少少 酸又得少少 就係普普通通嘅冬陰功湯 不過海鮮都幾多 有蝦青口魷魚帶子👌🏻鐵板蠔餅 7/10勝在份量夠 好大份 蠔份量都夠多但係太多炸粉了 食少少已經覺得油膩總結:可以食但係唔值得排要等咁耐都要啲嘢食worth the wait㗎嘛唔算難食嘅 不過唔會有下次(◐‿◑)

鮮蝦炒金邊粉 4/10

冬陰功海鮮部隊鍋 6/10

鐵板蠔餅 7/10
勝在份量夠 好大份 蠔份量都夠多
但係太多炸粉了 食少少已經覺得油膩

總結:可以食但係唔值得排
要等咁耐都要啲嘢食worth the wait㗎嘛
唔算難食嘅 不過唔會有下次(◐‿◑)