2023-06-26
太子非常方便嘅地段🥰朋友話呢間嘅食材非常好,今次就等我試吓有幾好啦😂超靚嘅九宮格,載住唔同嘅調料,配合大家嘅唔同口味🥰🥰中鍋size岩曬兩人食,大鍋4人以上😍價錢同出面比都係市價,唔會特別貴,但食材非常新鮮🤤小辣都唔算太麻辣,食得辣嘅朋友可以揀中辣以上,除咗麻辣之外,仲有好多款湯底可以揀,仲有雞煲椰子雞😍😍😍$98半隻滑龍崗雞件,雞件冇雪藏味道,而且好乾淨,大大嚿肉🥰雞件非常厚肉,而且好滑,一啲雪藏味都沒有,兩個人半隻雞啱啱好🥰$228超抵食,美國頂級手切肥牛😍😍食到停唔到口,牛肉嘅花紋超級靚,脂肪均勻,所以食落口超級滑,滾耐咗都唔覺得老🥰牛味非常重,非常新鮮入口嫩滑,而且厚切,啖啖肉😍😍而且仲有大大粒嘅牛肉粒牛肉嘅脂肪係口裡溶化😍而且識落一啲唔硬,吸入咗湯汁,好Juice🥰$55日本廣島蠔四隻🤤大大粒,而且唔會縮水,一上枱就已經聞到蠔嘅鮮味,食落好鮮甜,好飽滿😍$78餃餃拼盤😍唔好見佢細細粒咁,皮薄餡靚,尤其吸入湯汁之後,每一粒都好豐富我地揀了鮮蝦雲吞,韭菜餃,菜肉餃🫶餡料非常豐富,而且好彈牙,每一款都有唔同嘅味道,非常香😍10分我會比9分,因為材料真係非常好,只係嗰度冷氣比較熱😂😂
超靚嘅九宮格,載住唔同嘅調料,配合大家嘅唔同口味🥰🥰
入口嫩滑,而且厚切,啖啖肉😍😍
而且仲有大大粒嘅牛肉粒
10分我會比9分,因為材料真係非常好,只係嗰度冷氣比較熱😂😂😂如果可以開大少少冷氣就好啦😂😂職員態度都唔錯,下次一定會再嚟食,而且食過一次之後仲有九折😍😍😍