2022-07-24 530 瀏覽
🤩藍田壽司人氣之選🍣------------------------------💛蟹足棒手卷🦀-💵16蟹棒燒過之後好香🙈好有食欲🤤整體唔算太大個👏🏻所以做小食一流🤩💛炙燒帆立貝🔥-💵14一隻燒過嘅帆立貝加埋獨有嘅汁🥰係好食到不得之了👍🏻👍🏻💛厚燒玉子🥚-💵12份量好細舊☹️感覺中規中矩 冇乜特別🤨------------------------------🤤好味度:8/10🧚🏻回頭率:7.5/10手卷屋 (藍田)🇭🇰藍田匯景道8號匯景廣場5樓183-187D號舖#藍田美食 #藍田 #匯景商場 #壽司 #玉子 #芝士 #手卷 #蟹柳 #匯景美食 #人氣美食 #情侶好去處 #日本 #香港 #美食 #香港美食 #吃貨 #藍田好去處 #食好西 #香港好去處 #香港美食指南 #hongkong #foodie #hkfoodie #hkig #hkfoodblogger #hkfoodblog
🤩藍田壽司人氣之選🍣
💛蟹足棒手卷🦀-💵16

💛炙燒帆立貝🔥-💵14
一隻燒過嘅帆立貝加埋獨有嘅汁🥰係好食到不得之了👍🏻👍🏻

💛厚燒玉子🥚-💵12
份量好細舊☹️感覺中規中矩 冇乜特別🤨
🤤好味度:8/10
🧚🏻回頭率:7.5/10

手卷屋 (藍田)
🇭🇰藍田匯景道8號匯景廣場5樓183-187D號舖