2023-07-03 8 瀏覽
發現fashion walk地下一排都幾多嘢食🤓🤓second draft係屬於一直都聽過但未有機會食嘅餐廳。.🍟🍟 大坑薯條 $88超出名嘅薯條,我諗大家都係因為佢個薯條而認識佢!?!?😳😳所以我都直接order咗!🤣 即叫即炸,超新鮮滾熱辣,炸得好透好乾身,一啲都唔油👍🏻味道勁惹味,因為佢落咗好多嘅孜然粉同埋有啲乾辣椒,配啤酒一流!!!!🐣🐣 啫啫雞翼煲 $138雞翼包咗一層薄薄嘅炸粉,然後再溝埋啲水牛醬汁。相比其他菜色,依款就冇咁特別。不過想食雞翼的都可以一試!🤣🤣🌶️🦐 紅油蝦餃 $98佢地自家包嘅蝦餃,餡料好足,啖啖蝦肉,一啲都冇偷工減料!👍🏻不過個皮有啲厚。面頭淋咗都係佢地自家嘅水牛醬,會有啲辣呀🌶️🌶️🐮🥪 炸茜牛治 $188有啲驚喜! 佢個賣相已經好靚仔,個牛治勁豐富,影相個畫面都好靚,哈哈! 其實我唔食芫茜的,不過佢炸完,好脆口又有啲鹽調味,我又接受到,芫茜味唔算好勁,隱隱約約咁🫢🫢牛肉佢用咗牛翼板肉,有好多片,牛味幾濃又腍😋中間重有啲腐乳同千島醬,比啲心理大家,係重口味之選呀😜😎🍺🍺 Hi-Juice $55🍺🍺 Citrus Trance $55佢地有好多款手工啤,黑

🍟🍟 大坑薯條 $88

🐣🐣 啫啫雞翼煲 $138

🌶️🦐 紅油蝦餃 $98

🐮🥪 炸茜牛治 $188

🍺🍺 Hi-Juice $55
🍺🍺 Citrus Trance $55
佢地有好多款手工啤,黑板上會曬口味、酒精濃度等等,一定有款岩你!😚😚