2017-02-09 1919 瀏覽
除佐有happy Friday, 其實都可以係blue Monday 之後嘅星期二 enjoy下after work gathering嘅!呢間有賣好多唔同種類嘅craft beer,而且又有Burger, hot dog, chicken wings, etc.特別係逢星期二就 $3/PC chicken wings!!!雞翼迷應該會好鍾意叫佐其中三款buffalo wings, 各有特色呢款個未比較似BBQ sauce 嘅味度,甜甜呢又帶點咸,不過個醬比得太多所以咸佐少少,要整走啲醬先無咁咸比較啱鍾意食甜野嘅朋友,個蜜糖味都幾重,因為有Garlic所以帶啲鹹香!好香口,又唔會好濕,皮帶微脆。呢個絕對係必試!夠辣,而且辣得好過引!一入口係好香辣椒味,但唔覺好辣,一路食就開始辣出嚟。食到成身汗,不過好過引好爽麵包外面微脆,唔係好鬆軟包身,比較有份量,唔會食完都覺得好似無食咁。漢堡好厚,非常足料!調味唔多,可以食到免治牛本身嘅牛味配菜都新鮮,份量合理。睇落係真係好多汁,好似會好咸咁。但個調味幾好,而且真係好多菇!麵包同Burger 包一樣。熱狗腸好脆唔太咸,口感厚實而且同包身比例都恰當,

雞翼迷應該會好鍾意

叫佐其中三款buffalo wings, 各有特色
Wuss
Honey  Garlic
Hot
呢個絕對係必試!夠辣,而且辣得好過引!
The  big  bite
漢堡好厚,非常足料!調味唔多,可以食到免治牛本身嘅牛味

配菜都新鮮,份量合理。
Mushroom  dog
熱狗腸好脆唔太咸,口感厚實而且同包身比例都恰當,唔會覺得係咁食包無料。
Hazelnut craft  beer
榛子味都幾重,酒味唔太明顯,種意果仁嘅朋友可以試下。
2017-01-17
Hot