2023-07-29 143 瀏覽
之前Popcorn 開果陣都有買開,知道搬左過去調景嶺,立刻過嚟幫襯吓,好鍾意佢地啲曲奇🍪同蛋糕🍰.佢哋主打手工曲奇同自家制蛋糕,絕對用心制造,食出人情味,更體貼到人家口味💕💕 而且價錢親民💞💞.曲奇❣️🍪特濃朱古力朱古力味道香濃,再混入杏仁片令,令到入口更加香脆可口😋.🍪伯爵茶曲奇上面有伯爵茶葉、燕麥、紅莓。加入燕麥令口感更加鬆化,曲奇入口鬆化,紅莓酸甜,增加層次感💞.🍪特濃朱古力朱古力味真係好香濃,入口鬆脆味美💞.🔺焦糖杏片條入口酥香鬆化,面頭焦糖不會太甜,薄薄杏片非常香脆可口,口感一流👍🏻.蛋糕❣️🍰咖啡芝士咖啡蛋糕控點買,入口咖啡味香濃,口感細緻綿滑💕.🍰芒果芝士加入芒果口感清新,芒果新鮮,芝士跟芒果非常之配搭💕.🍰楊枝甘露呢個口感非常豐富,加入布甸跟爆珠造成,口感好豐富,而且唔會太甜💕.🍰開心果開心果味道超濃,蛋糕鬆軟可口,感覺輕盈,不太甜,但果開心味好香濃💕.
曲奇❣️
🍪特濃朱古力
朱古力味道香濃,再混入杏仁片令,令到入口更加香脆可口😋
🍪伯爵茶
🍪特濃朱古力
朱古力味真係好香濃,入口鬆脆味美💞
🔺焦糖杏片條
蛋糕❣️
🍰咖啡芝士
咖啡蛋糕控點買,入口咖啡味香濃,口感細緻綿滑💕
🍰芒果芝士
加入芒果口感清新,芒果新鮮,芝士跟芒果非常之配搭💕
🍰楊枝甘露
🍰開心果