餐廳: 茶星人 (金馬倫中心)
資訊:

2023-05-29 639 瀏覽
認識茶星人 係由一杯水果大爆炸🧃開始茶底香濃 水果大爆炸個名改得好好 好貼切杯內一片片嘅水果種類好多 多到爆炸🤣記得有蘋果 橙 百香果 火龍果 口感味道豐富我對呢杯野飲印象深刻 決定要試另一杯名物 每日限量供應嘅手工芋泥鮮奶 果然無令我失望 芋頭控嘅我自此之後 每次經過茶星人都會買一杯🥰🤭 💁🏻‍♀️手工芋泥鮮奶 500ml/ 700ml有次同店員傾過 爲左確保客人食到最新鮮嘅味道 芋泥係每日係店內烹調 芋泥幼滑好香濃 芋頭粒帶微粉口感😍鮮奶奶香濃郁 更加帶出芋頭香甜 飲得又咬得😋冷熱我都飲過 個人鍾意熱飲♨️因爲芋頭味會更加重🤤又唔會有冰塊融左而溝淡飲品味道嘅情況出現 可以慢慢飲慢慢食因爲芋泥本身已經微甜 我會選擇微糖芋泥多少 好取決於你遇到嘅店員落幾多😂通常都好足料 飲每一啖都食到芋泥好彩 我只係試過一次芋泥偏少 ✨呢杯真材實料手工芋泥鮮奶 推介比鍾意芋頭嘅朋友 ✌🏻每間分店都有唔同主題佈置 不定時有應緩物資比顧客攞有得食有得拎 吸引到唔少人幫襯架 食物: 8.5/10環境: 8/10服務: 8/10性價比: 8/10
認識茶星人 係由一杯水果大爆炸🧃開始
記得有蘋果 橙 百香果 火龍果 口感味道豐富