2023-06-07 367 瀏覽
之前同肥仔講過DOUGH BROS好似好好味🤤估唔到肥仔偷偷地去咗買比我食🥰另外仲買咗兩個Pizza返嚟添😚Why so sweet 🥹首先講咗講冬甩先,我就揀左Oreo Chocolate 同埋Banoffee Pie 兩隻味 😚Oreo Chocolate 好香朱古力味,咬落有oreo 曲奇味道😚Banoffee Pie 香蕉拖肥味,咬落去有濃濃嘅香蕉味驚艷咗我😝滿滿嘅砂糖包住外脆內軟嘅炸冬甩😗每一啖都係滿滿嘅幸福感啊😚Pizza 就揀咗THE CARBONARA(卡邦尼醬、水牛芝士、意式煙肉、黄蛋蛋黄、巴馬臣芝士、黑胡椒、新鮮番茜)同埋THE BBQ CHICKEN (燒烤醬、水牛芝士、雞肉、紅蔥頭、香菜)兩款都餡料十足,令人回味啊😚

Pizza 就揀咗THE CARBONARA

外賣自取