2019-01-28 80 瀏覽
其實幾年前已經諗住試下佢有幾好食, 點知當時仲未搬既時新排哂長龍, 時間關係無緣食到。 跟住一路都有留意到時新重開既消息, 一重開又係勁多人排隊, 終於今日食到你喇😋餐廳係快餐店自助形式, 近門口位有大餐牌, 隔離收銀處俾錢, 攞住飛仔坐定定等叫號碼就ok, 地方唔算好大但都會有電子號碼顯示。今次係衝住雙層漢堡芝士蛋包而黎, 仲有波浪薯條都係我至愛💕 另外男人就想試下炸雞肶, 生果沙律同菠蘿冰。🔸雙層漢堡芝士蛋包🔸首先麵包係烤過外脆內軟, 係傳統港式既漢堡麵包, 入面兩層漢堡扒係手打牛肉, 一咬落去肉汁好juicy, 仲有洋蔥味好好味, 男人話有"家"既感覺😂 平時唔係好食沙律醬既我, 出奇地覺得個醬好好味好夾, 不過食既時候就要小心容易滴到喺自己衫度啦~唔怪得咁多人鍾意食時新漢堡, 係好食既👍🔸炸薯條🔸波浪薯條唔係好多茶餐廳有得食, 多數得返少數舊式茶餐廳先會搵到, 薯條係跟下午茶炸雞肶餐, 份量唔算好多, 都炸得幾脆(我鍾意食脆脆的)。🔸生果沙律🔸番茄同生果都新鮮👍🔸炸雞肶🔸男人一食就話應該係生炸雞肶, 雞肉仲好嫩滑唔乾身, 雞皮仲好脆添👍🔸凍檸茶🔸難得有4塊檸檬😂🔸菠蘿冰🔸唔係罐

🔸雙層漢堡芝士蛋包🔸
雙層漢堡芝士蛋包

🔸炸薯條🔸

🔸生果沙律🔸
番茄同生果都新鮮👍

🔸炸雞肶🔸

🔸凍檸茶🔸難得有4塊檸檬😂
🔸菠蘿冰🔸唔係罐頭, 係新鮮菠蘿👍
雙層漢堡芝士蛋包
  • 炸薯條