2018-06-27
今次已經係第二次嚟幫襯。咖啡係重點,先講。Order 咗個 Colombia (details 唔記得咩喇), 沖得好清香,好好飲。臨尾開始多花茶香(香片?),正呀。至於食物,beetroot and egg sandwich 新鮮 OK 呀,我揀咗香草包,掂。留意個 sandwich 唔算 heavy, 要溫飽權嘅大胃王,仲係去附近嘅茶餐廳吧 現場有豆賣,包括 geisha, 可惜現場就未開始有得飲。Barista 話 roast 完冇幾耐未等夠日子沖,時間到就會上 menu. 真係啱聽。呢度座位絕對唔多,我坐門口位就頂住伸唔到腳,不過 OK 啦,呢個位對到正佢 grind 同 pour over, 一樣舒服, Barista 仲肯同你嗲兩咀哩。咁好飲嘅手沖連個 sandwich 都係 $98, 讚呀!
咖啡係重點,先講。
咁好飲嘅手沖連個 sandwich 都係 $98, 讚呀!