2018-09-23 57 瀏覽
大人終於投訴我成日帶佢去打小D邊爐,叫我俾多D新意喎...咁我咪間西餐同佢食,最緊要價錢合理又唔太差嘅地方啦。揀咗一份西冷扒同一份厚切黑毛豬,兩份都有套餐嘅,先飲個南瓜湯配個麵包,個麵包係用牛油煎香,因為大人鍾意食雞翼所以就加多咗份,熱辣辣又幾好食仲有少量蔬菜都幾好,而個西冷肉佢哋個醬汁係分開上肉質同味道都唔錯,配菜嘅薯條係厚身嘅有咬口又脆,而個黑毛豬可以做到外脆內軟,又唔 韌,食落口仲好有好多肉汁好香肉味,而份我哋揀咗配意粉,個意粉唔係普通白下,係用蒜香去炒,本人相當喜歡而每碟個主菜都有沙律菜配仲要係用日式麻醬,餐飲就一杯凍檸茶,另一杯係凍薄荷朱古力,而面個cream溝埋落杯朱古力令佢更加滑,好似食緊甜品咁,所以我可以慳番個甜品錢。

肉質同味道都唔錯,配菜嘅薯條係厚身嘅有咬口又脆
而每碟個主菜都有沙律菜配仲要係用日式麻醬