2009-04-27 24 瀏覽
8號餐廳歷史都有番咁上下~但其實住了大埔10年都有,只光顧過3次最近呢次就等我寫下食評啦~~爸媽同我去吃晚市~貪佢上次D野幾好食同埋平,加上呢度有露天位可以選擇,偷雞D人都中意係出面食煙呀咁,平時下午都見有D帶寵物的人中意坐出面貪可以同愛犬一齊用餐~叫什麼都會送的餐湯,有紅湯白湯我同媽媽是中意紅湯GA人,不過佢的味道不但淡,而且好像是加左過多水咁GA味,落得好少茄膏...白湯就沒問題叫了日式咖哩豬扒飯<---爸不喜歡,可能D日式咖哩唔適合佢胃口,不過D男人都好難服侍,吃來吃去都是個幾味,想起都悶白汁煙三文魚意粉<---佢個賣相其實只算普通不過味道香濃,上面D煙三文魚切成條條咁好難''吉''扒類自選套餐----牛排,雞扒,豬頸肉(跟薯菜,黑椒汁)好食就好食啦...不過佢是鐵扒上(可以選碟上),放到一舊舊咁都唔知邊塊是咩甜品因為心思思想吃,所以叫了心太軟~~呢度竟然有心太軟*W*味道不錯~而且D巧克力漿真的流出來~幾驚可能貨不對版XD餐飲叫了普通的檸檬茶,糖漿自己落個VIEW幾好,晚上去仲有貓~~可能開始收工了~D員工比較得閒仲會同你聊天~
8號餐廳歷史都有番咁上下~
但其實住了大埔10年都有,只光顧過3次

最近呢次就等我寫下食評啦~~

叫什麼都會送的餐湯,有紅湯白湯
叫了
扒類自選套餐----牛排,雞扒,豬頸肉(跟薯菜,黑椒汁)

味道不錯~而且D巧克力漿真的流出來~幾驚可能貨不對版XD

餐飲叫了普通的檸檬茶,糖漿自己落
餐湯不夠濃,但可接受
好味
心太軟超正~