2021-07-22 133 瀏覽
之前經開嘅時候就已經好想帶埋2⃣️個小朋友一齊嚟,尤其是表姐仔見到全間餐廳都係粉紅色一定好開心😚估唔到除咗pink, 仲有仔仔最鍾意嘅Blue colour💙我哋見到有藍色嘅飲品同埋棉花糖,原來棉花糖嘅顏色係可以同餐廳要求㗎😉為免兩個小朋友會爭有咩顏色,我哋唯有叫咗一藍一粉😆😆上枱嘅時候,兩個小朋友勁興奮🥰食完棉花糖兩個就食埋下面嘅Movenpick雪糕🍨雜果同埋窩夫🧇杯藍色飲品個名好靚,叫做青花瓷奶蓋🍹估唔到原來係海鹽奶蓋菠蘿飲品,酸酸甜甜又鹹鹹地,估唔到又幾夾☺️我哋叫咗個卡邦尼蘑菇煙肉意粉🍝lunch set比小朋友食,醬汁夠creamy,佢哋好鍾意食😋烤美國榖飼安格斯肉眼牛扒🥩烤得啱啱好,中間肉仲係粉嫩,肉質又夠軟。牛扒嘅薯條配菜又點夠食😆所以就令我嗌多咗一份炸黑松露芝士薯條🍟香脆嘅薯條加上香濃嘅黑松露芝士醬,簡直就係絕配🤤最後臨走嘅時候梗係要喺門口個打卡位度影靚相啦🤣

青花瓷奶蓋

炸黑松露芝士薯條