2022-07-13 35 瀏覽
今次有feel啲(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)搵左間可以食多國菜嘅高級Cafe crossover 酒吧嘅餐廳坐低傾下計!😆✨Bubble Tiramisu 呢個唔影相唔得啦~🤣🤣打卡一流又好食!見到個Bubble已經好興奮,食落去仲有少少煙熏味,好特別~✨Squid pizza個Pizza幾大塊,而且都幾足料下👍🏻佢好香口,批底都好薄,唯一可惜咗少少就係嗰批邊有啲硬😂✨Ox Cheek Mushroom Risotto 食risotto 最緊要係佢個汁,個汁係佢嘅精粹~佢個汁幾香,而且幾濃厚!每一啖都食到個牛面頰粒~份量比我想像中大✨Finapple Fizz佢最主要係椰子同菠蘿味~食完啲濃味嘅嘢飲一啖,即刻fresh 左😂#onthespotcafebarrestaurant 📍天后電氣道68號金輪天地8樓

✨Bubble Tiramisu

✨Squid pizza