2021-01-02 215 瀏覽
雖然重開已經有一段時間 但係終於去試左了 由一開始好景旁嘅飲品雪糕店 變到宜家嘅樓上cafe 多左好多款式同提供埋野食添 重點係個bar area好靚!【宇治抹茶紅豆拿鐵】好似係最signature嘅飲品 好靚但係抹茶味唔太濃 紅豆唔會過甜但係如果茶味重啲會好啲【焙茶拿鐵】呢杯推介!焙茶好香而且濃度岩岩好 鍾意呢個多過抹茶【明太子意粉】鍾意佢地意粉唔會好濕 明太子好好食好香 【黑松露意粉】意粉全部都炒得岩岩好 仲有啲咬口 黑松露味都幾重 但係鹹香就明太子嗰款多啲 各有各好食! 【日式芝士蛋糕】佢係我鍾意嗰種質地好creamy 因為個人麻麻嗰款輕乳酪芝士蛋糕好似食空氣咁 呢個好濃郁但係細舊左啲( ・̆-・̆)價錢唔平但係環境幾靚 座位唔算多如果係lunch hour同假期應該要等一陣 可以去試試(❁´⌔`❁)
【宇治抹茶紅豆拿鐵】
宇治抹茶紅豆拿鐵