2018-06-19 85 瀏覽
點心代表一向都會,同唔同的主題合作上次係蛋黃哥,今次終於等到佢同Kanahei'sSmall animals合作,係可愛的兔兔同P助!!! 成間店都被兔兔同P助包圍左,身為Fans 的我,點可以唔去呢!一坐入去職員已經俾左兔兔同P助的Menu 同埋禮品我地,好可愛呀,而且兩個人一人一款!因為係下午茶的時間,所以唔係叫左好多款野食,全部都係叫左兔兔同P助主題的野食。粉紅兔兔流沙包$49兔兔的這型好可愛,流沙包都正常幾好食,但可能影相影太耐的關係,食的時候已經唔係好流心了..P助帶子燒賣$59叫左一款兔兔的點都要搵返款P助的,帶子燒賣每一個P助個樣都係唔同的,好有心思。而且燒賣好足料,隻蝦都大大隻架。因為有茶位費的關係,所以我地每人叫左特飲黎試下。Oreo 脆脆朱古力特飲$45朱古力味好濃不過比較甜,但就有得意的P助曲奇係上面。桃味梳打特飲$45同普通的桃味梳打冇咩分別,有水果係梳打上面,不過就唔算好特別。總結黎講,鍾意兔兔同P助的朋友一家要黎,因為好多打卡影相位。野食都幾好食,不過價錢就偏貴少少,因為重有加一。不過打卡影相真係一流~

粉紅兔兔流沙包$49

P助帶子燒賣$59

而且燒賣好足料,隻蝦都大大隻架。

因為有茶位費的關係,所以我地每人叫左特飲黎試下。
Oreo 脆脆朱古力特飲$45

朱古力味好濃不過比較甜,但就有得意的P助曲奇係上面。
桃味梳打特飲$45

2018-05-19