2020-09-28 312 瀏覽
呢間mamaday一直都hit爆成個油麻地,皆因佢啲環境同裝修都好靚,好有玩味,好適合後生仔女黎影靚相!😄平日下晝去唔算多人,我去到岩岩好有位,不過坐多陣就full晒。一兩個人應該唔難搵位,但三四個嘅可能都要等一陣。我同朋友各自叫左杯咖啡同蛋糕,雖然係堂食,但佢都會用紙杯咁上咖啡,呢一點我係有啲扣分...不過中肯講一句,啲咖啡都唔錯,幾好飲,同埋個紙杯個設計都幾得意😝跟住個mousse蛋糕我只可以話得個靚字。一味死甜,食到一半都唔想食了...但廢事做大嘥鬼,都夾硬食埋啦,真係超級唔推薦。其他蛋糕就唔知喇,但真係唔好叫呢個蛋糕...不過overall黎講環境真係幾唔錯,都幾舒服,同埋裝修好用心,又有啲懷舊野睇下,幾有趣。