2022-07-07 62 瀏覽
每逢星期六日,荃灣呢條街都好多人排隊食嘢,每次經過番茄18 ,長期都有條人龍喺度排隊,心諗一定好好食,所以今次特登平日過嚟,試吓佢嘅龍與鳳!呢度裝修真係靚到揼一聲,花咗好多心思去擺位,仲應該花咗唔少錢添!哈哈!不過佢就成功啦,因咗我哋呢啲港女嚟打卡!仲免費幫佢宣傳添!呢度嘅食物選擇真係多籮籮,成張餐牌大到不得了,都諗咗10分鐘先諗好食乜!真係咪話唔誇張!今次我就叫咗水煮魚米線,揀咗小辣,睇落去真係好似好辣咁,食落口麻香嘅味道好重!啱晒我呢啲想食麻辣大又唔想食太辣嘅人!之後我地仲叫咗麻辣牛腩焗飯,新口味,新嘗試,都幾特別!我哋仲叫咗麻辣手撕雞,呢間嘅手指雞比較特別,比較大嚿,都幾抵食!最後仲叫咗兩杯華田脆脆做一個完美嘅句號,好好飲!
之後我地仲叫咗麻辣牛腩焗飯,新口味,新嘗試,都幾特別!
最後仲叫咗兩杯華田脆脆做一個完美嘅句號,好好飲!