2023-05-24 142 瀏覽
今日同朋友去咗間又可以打卡又可以慶生嘅好地方,重點係餐廳依家做緊生日月份優惠有野送😍👩🏻‍✈️90mins Free flow pizza&wine($198)共有5款🍕 (5選2)+數多款酒或果汁🍸選擇,而且仲可以添飲添食😎Pizza餅底都係薄身脆口,足料啖啖都食到惹味餡料🧡🍕Okonomiyaki大阪燒薄餅內有蘿蔔、木魚、椰菜一上枱好香以為真係有大阪燒食🫣食落似係加咗芝士嘅大阪燒,味道香濃醬汁份量剛好唔咸,配上椰菜同較多蘿蔔(切條)整體有口感又解膩值得一試👍🏻🍕Margherita瑪嘉麗塔薄餅芝士控嘅我點會唔叫芝士份量超多嘅pizza🧀🧀芝士好有拉絲效果🤩味道唔咸淡淡地加上有羅勒葉唔會覺得漏👍🏻略嫌芝士味唔夠濃,同前者相比有點遜色但整體係唔錯😋🍸Chardonnay🍹Guava juice油膩飽肚後一杯香甜清爽番石榴汁,添飲咗2次因為細細杯又好好飲🤣🎂Danish Toast (原價$148-158)免費‼️ 免費‼️ 免費‼️生日月份先有呢個優惠🆓七彩繽紛好童話feel仲有條美人魚尾🧜🏻‍♀️包上2球雪糕係🍓同混合🌈(有啲莓味酸酸甜甜)口味🍨丹麥麵包好鬆軟,只食麵包淡而無味但加上糖漿再配雪

Pizza餅底都係薄身脆口,足料啖啖都食到惹味餡料🧡

🍕Okonomiyaki大阪燒薄餅
內有蘿蔔、木魚、椰菜
一上枱好香以為真係有大阪燒食🫣

🍕Margherita瑪嘉麗塔薄餅
芝士控嘅我點會唔叫芝士份量超多嘅pizza🧀🧀
芝士好有拉絲效果🤩味道唔咸淡淡地加上有羅勒葉唔會覺得漏👍🏻
略嫌芝士味唔夠濃,同前者相比有點遜色但整體係唔錯😋

🍸Chardonnay
🍹Guava juice

🎂Danish Toast (原價$148-158)
免費‼️ 免費‼️ 免費‼️
生日月份先有呢個優惠🆓
丹麥麵包好鬆軟,只食麵包淡而無味但加上糖漿再配雪糕,幾飽都食得落🥰

——————

💁🏻‍♀️總結
因為平日所以客人唔多,同朋友聚下飲下野都唔錯🥂對兩個女仔黎講每人咁大塊pizza真係好飽(添食唔到第二次)🤰🏻

🥢食物/性價比
食物選擇都算多質素都唔錯,以呢set計仲有免費生日優惠性價比👌🏻

🔔服務
員工服務態度友善有禮,更會主動幫客人(有空姐感覺🤣)

🌿環境
餐廳大又闊落座位舒服,整個設計如同lounge一樣幾有氣氛