2023-09-17
餐廳就係諾士佛台入口一座新型嘅大廈入邊。餐廳裝修有特色,充滿異國色彩。 部分有卡位設計,影相打卡都好靚。Menu 食物種類款式非常豐富,由傳統印度菜到地中海菜同意粉都有。MASALA PAPAD 辣薄脆佢係烤印度薄餅 撒上香茄 、洋蔥、香菜等。味道香辣可口,好適合作為前菜。CHICKEN TIKKA 烤雞CHICKEN TIKKA 喺印度餐廳都係經常見到嘅菜式,香料烤雞係鐵板上邊烤得好香,佢係唔辣嘅,但係香料味道豐富,值得推介。ADRAK PANJE 烤煙薰羊扒羊扒都好厚肉,佢有羊肉味,但係冇咩蘇味幾好。都係配以一啲唔辣嘅香料, 香口好食。PALAK PANEER 芝士燴菠菜茸呢一個菜令我好驚喜,佢入邊會有一粒粒類似芝士乾,佢嘅口感似乾嘅豆腐, 配上菠菜蓉,菠菜蓉好creamy,同唔辣,配上naan bread 食就好正。呢一樣喺出邊好似比較少見,大家可以嚟呢度試吓。BUTTER NAAN 奶油烤餅奶油烤餅水準正常發揮,香軟酥香。GULAB JAMUN 印度玫瑰炸糕呢一個係個人最鍾意食嘅印度甜品,食咗咁多間,覺得呢一間係最好食,佢係帶有印度香料同埋一啲姜嘅味道, 溫度暖暖哋咁食,好wa
MASALA PAPAD 辣薄脆
CHICKEN TIKKA 烤雞
ADRAK PANJE 烤煙薰羊扒
PALAK PANEER 芝士燴菠菜茸
BUTTER NAAN 奶油烤餅
奶油烤餅水準正常發揮,香軟酥香。
GULAB JAMUN 印度玫瑰炸糕
呢一個係個人最鍾意食嘅印度甜品,食咗咁多間,覺得呢一間係最好食,佢係帶有印度香料同埋一啲姜嘅味道, 溫度暖暖哋咁食,好warm。佢仲要上碟好靚。