2023-01-20 1147 瀏覽
🖼️👩🏻‍🎨藝術與美食融合,位於K11 Musea 打卡餐廳藝術印刷咖啡好可愛✨🤍可以自選打印出自己喜歡的圖案在咖啡上也可以選餐應指定嘅藝術圖案,特意相約好友一齊慶祝她的喜訊,我跟選了打印祝福字句在咖啡上☕️🤍這間咖啡店帶給客人歡樂時光,太幸福了✨ ≋ ≋一踏入店內,亦會感受到全間店都充滿藝術色彩 ≋ ≋ ≋ ≋餐廳掛滿色彩繽紛🖼️嘅現代藝術畫作 ≋ ≋😍旁邊飾櫃都放置各款精緻產品,目不轉睛✨而且空內燈光會轉換顏色💕感覺不同格調─═★:;*─═☆:;* ─═★:;*─═☆:;*─═★:;*🤍所有套餐可加$48可轉藝術印刷咖啡套餐有湯、飲品❥知道餐廳推出了節日套餐,特意相約好友一齊品嘗超推薦這間Cafe✨✨✨─═★:;*─═☆:;* ─═★:;*─═☆:;*─═★:;*❥日本和牛西冷🐂100z $328和牛肉味濃郁,牛扒點了7成熟✨廚師煮得剛剛好,肉質軟腍好享受💕配菜有黃瓜沙律及烤日本南瓜❥焗原隻新鮮波士頞龍蝦 🦞 $328啖啖肉嘅波士頓龍蝦,鮮味無窮✨✨廚師好貼心把龍蝦殼拆開,好方便就食到配沙律,手指薯,大蒜,青豆❥黑松露蘑菇扁意粉 $148份量超級多,黑松露味勁濃郁😍每條意粉🍝吸哂醬汁,好
藝術印刷咖啡好可愛✨🤍

可以自選打印出自己喜歡的圖案在咖啡上

🤍這間咖啡店帶給客人歡樂時光,太幸福了✨

≋ ≋一踏入店內,亦會感受到全間店都充滿藝術色彩 ≋ ≋
≋ ≋餐廳掛滿色彩繽紛🖼️嘅現代藝術畫作 ≋ ≋
😍旁邊飾櫃都放置各款精緻產品,目不轉睛✨
而且空內燈光會轉換顏色💕感覺不同格調

🤍所有套餐可加$48可轉藝術印刷咖啡
套餐有湯、飲品

❥知道餐廳推出了節日套餐,特意相約好友一齊品嘗
超推薦這間Cafe✨✨✨

❥日本和牛西冷🐂100z $328
和牛肉味濃郁,牛扒點了7成熟✨
廚師煮得剛剛好,肉質軟腍
好享受💕配菜有黃瓜沙律及烤日本南瓜

❥焗原隻新鮮波士頞龍蝦 🦞 $328
啖啖肉嘅波士頓龍蝦,鮮味無窮✨✨
廚師好貼心把龍蝦殼拆開,好方便就食到
配沙律,手指薯,大蒜,青豆

❥黑松露蘑菇扁意粉 $148
份量超級多,黑松露味勁濃郁😍
每條意粉🍝吸哂醬汁,好好味😋

小食:
❥炸魷魚圈配黑松露蛋黃醬汁 $88
炸魷魚🦑外皮好鬆脆,配埋醬汁食好夾
唔覺油膩

沙律:
❥吞拿魚沙律 $128
吞拿魚肉質不錯,份量超多
每件都好厚身,沙律🥗配上醋汁非常開胃

甜品及茶:
❥飯後點了甜品🥞 $68
❥洋甘菊柚子茶🫖 $58
非常推介✨暖暖地甜甜地

✨總括來講,🧑🏻‍🍳菜式味道好
✨節日套餐價錢不貴
超推薦✨✨大家一齊來試試藝術打印咖啡