2019-03-01 74 瀏覽
Cafe latte $45.Weekend去左哩間咖啡店拜訪 係太古坊返工既人應該都有試過?.佢係黎自日本京都 係香港都有幾間分店 鰂魚涌就係其中一間 就因為去拜訪先知原來傳說中既打卡聖地就係度 可惜尋日落大雨我又孤身一人 唔係我都會幫杯咖啡影下😂.講返咖啡 佢有分2種豆 我試日本豆係貴$5 叫左short 因為店員話細杯d落少d奶先會品嚐到咖啡香 咁佢又講得岩既 飲落真係勁香炒過既咖啡豆味 甘甘地 好特別 同之前飲過既cafe latte好大分別 我覺得可以試下 咖啡味濃超提神 重點係真心飲到咖啡豆炒過既香味🍵 latte $60.唔飲咖啡其實仲有其他選擇 就好似抹茶咁 用抹茶粉沖 飲落都幾濃郁 茶香味好重 幾大杯 不過就真係貴左d
Cafe latte $45

🍵 latte $60