2024-09-09 432 瀏覽
好幾年前大學同學住觀塘 我哋耐唔時都會嚟呢間西餐廳食嘢 咁啱今日嚟觀塘上堂 決定去東廣場搵食 🍽️ 其實東廣場都好多餐廳 不過大部分裝修都麻麻地 得Comfy呢間cafe裝修簡潔得嚟又清新😆呢間餐廳用QR code落單 我哋叫咗香草雞燒烤醬薄餅同埋軟殼蟹牛油果漢堡 set lunch都無包嘢飲 不過餐廳有得俾你斟水 still water同sparkling water都有💦 🍔 軟殼蟹牛油果漢堡軟殼蟹控見到大大個burger好期待 不過希望愈大 失望愈大 軟殼蟹都算大份 不過覺得佢偏淋身 唔係脆口嗰種 而且牛油果偏少 唔係幾食到個牛油果味🥑🍕 香草雞燒烤醬薄餅個pizza尚算足料 但比較濃味 本身唔好重口味 所以覺得一般般😬🍟 炸薯條本來以為burger無薯條 另外order咗薯片變咗有勁多薯條🙃🍨 班蘭椰子雪糕奶昔班蘭自身味道比較淡 奶昔加咗椰子雪糕 變咗好似加cream咁 略嫌比較甜🥥

🍔 軟殼蟹牛油果漢堡

🍕 香草雞燒烤醬薄餅