Lab Zero價錢💲: $118/ $128/ $118/ $46好味程度😋: 4.3/5服務🍴: 3.7/5環境🗾: 4.3/5性價比🥢: 3.4/5回頭率😚: 4/5-冬天梗係要食冰之呢間cafe係前排好多人去,門口有個打卡位。幾鍾意佢地set左打卡位客人唔可以係個到用餐,等個個人都會有機會影到。食物定價覺得有小小高,但款式幾多,漢堡、all day、意粉、刨冰、甜品雪糕等🍦今次食的全部都好好食!-✅✅芝士和牛肉醬意粉。難得食肉醬意粉覺得唔頹😂肉醬多又啱啱好掛到係意粉上,意粉保留到口感,幾濃味😌用左和牛做的醬所以特別濃牛味,肉碎份量都好多。番茄味道唔過酸。撈埋蛋汁食更滑,估唔到係好好食的肉醬意粉😀-✅經典漢堡。好大個的包包,包體正常無好有記憶點🙈但漢堡扒確實好厚的,同埋好juicy,肉質厚實有牛味,唔hea的肉肉🥸上面有隻荷包蛋,豐富d,同埋用左火箭菜唔係生菜,好似高級d haha! 旁邊的🍟好好食,好新鮮,小小鬆脆,最緊要要芝士碎!散叫薯條都願意🤪-✅✅士多啤梨芝士餅刨冰。竟然覺得呢個冰唔輸sharishari呢!冰質係無sharishari咁細微,但佢味道拍得住!士多啤梨醬酸
Lab Zero
價錢💲: $118/ $128/ $118/ $46
好味程度😋: 4.3/5
服務🍴: 3.7/5
環境🗾: 4.3/5
性價比🥢: 3.4/5
回頭率😚: 4/5

✅✅士多啤梨芝士餅刨冰。竟然覺得呢個冰唔輸sharishari呢!冰質係無sharishari咁細微,但佢味道拍得住!士多啤梨醬酸甜酸甜,味道好天然唔假😝 好似食緊🍓雪糕咁。仲會食到啲士多啤梨籽的。最驚喜係入面有好多餅碎+芝士餅粒‼️一粒粒的芝士餅好creamy,唔hea🤩

✅薄荷朱古力鮮奶咖啡。掛杯做得唔錯,幾睇得。飲落幾重薄荷味,好似食緊薄荷雪糕咁。但朱古力🍫味同時都好出,濃而唔甜,所以咖啡感覺相對較弱,容易入口🥳

食完覺得滿足又好食,係貴左dd for平日lunch。但都會想再去試試雪糕同埋其他刨冰!!😚
#piggyfoodiein尖沙咀