2021-09-15
位於偉業街盡頭 鴻圖道既宏利金融中心都有唔少食肆 今晚我哋就去咗新開張嘅一間居酒屋食晚飯🥰 環境裝修都有用心 卡位有和風感覺🏮 但係上網數據收得一般般 scan qr code落單前可以先問店員拎wifi pw😆今次我哋就叫左以下食物:1. 唐揚蓮藕片 每次喺居酒屋見到有呢一個菜式都會心思思想order 蓮藕切到非常薄 炸得香脆 加上七味粉好惹味😋2. 金馬倫芝士卷 口感超似油炸鬼包住芝士炸😍 幾特別好鬆脆👍🏻3. 帆立貝北海燒 醬汁加咗沙律醬同帆立貝一齊燒 好大粒好juicy👅4. 上壽司盛合 一共有7款壽司 當中我哋最鍾意食嘅當然係牡丹蝦同海膽壽司🍣 海膽香甜 牡丹蝦彈牙 呢個價錢幾抵食🤩5. 雲糖壽喜鍋 打卡一流 喺壽喜鍋上加上一大塊棉花糖 熱力將棉花糖溶化 湯底嘅甜度變得啱啱好😋 牛肉我哋就挑選左較貴嘅鹿兒島和牛🤤 比出面食到嘅切得更厚身 油脂豐富 啖啖滿足🌟
今次我哋就叫左以下食物: