2023-10-29
和風牛肉丼醬汁唔會好咸~牛肉份量亦唔小覺得飯有啲淋~如果多返份咬口口感更👍👍合盛煙芝吐司口感非常豐富😋肉鬆超好味~幾乎啖啖都超滿足多醬·多肉鬆·多芝士·多菜😂😂有小小蓋過煙肉存在炸雞翼·炸薯條熱辣辣上枱聞到好香👍👍雞翼唔介紹啦😂觀眾黎食一定要黎叫返碟🤭薯條炸得外脆內嫩~咬落有少少似薯蓉口感~配埋淮鹽簡直不得了兔子🐰葡萄柚·青檸·益力多·梳打水賣相好少女好夢幻嘅粉紅色🤭一見到就覺得好開心~心情🆙開初都有少許擔心會唔會酸🫣但可能因為有益力多➕梳打水~反而中和咗之外仲唔會太甜😃牛牛🐮牛油果·香蕉·乳酸睇成份以為會好(杰撻撻)口感會越飲越渴😂但飲落好舒服外仲幾解渴😍飲完唔會有好想飲水嘅感覺👍👍香蕉圍邊😍波蘿乾放面😍再加上入面有珠珠😋賣相吸引之餘😃所有野加埋入口好滑而且唔會好甜🤤正😉盛惠$2xx💰💰💰💰💰好味指數🫵 5️⃣最佳🍻🍻🍻🍻🍻☻非專業食評·純個人口味☻🗣️仲有咩想講一入舖頭裝修及氣氛令人覺得好舒服好放鬆😌坐位唔多但完全唔會感到侷促及逼挾👍👍睇返其他網上食評🤡發現老闆會不定期更新餐單及飲品😃期待期待🤤所以可能每次去都可以發現新驚喜🤩靜靜雞話你知老闆娘健談~熱誠🤭幾好傾架😂😂而且睇得出佢好有ha
醬汁唔會好咸~牛肉份量亦唔小
好味指數🫵 5️⃣最佳
🍻🍻🍻🍻🍻
☻非專業食評·純個人口味☻
🗣️仲有咩想講
一入舖頭裝修及氣氛令人覺得好舒服好放鬆😌坐位唔多但完全唔會感到侷促及逼挾👍👍睇返其他網上食評🤡發現老闆會不定期更新餐單及飲品😃期待期待🤤所以可能每次去都可以發現新驚喜🤩靜靜雞話你知老闆娘健談~熱誠🤭幾好傾架😂😂而且睇得出佢好有hard經營💯