2021-06-09
一直都想試下星球蛋糕,但ig好多店都賣得好貴,呢間竟然賣到一百蚊有找咁平🤩 襯男朋友生日,私心就試試佢🤪 由於兩個人胃口有限,就唔訂做了,訂做份量較大。於是就walk in,當日2:00pm到店,都仲有多款蛋糕選擇👌🏻 蛋糕顏色同餡料味道都係預設好,每日隨機,本身想試有麻薯餡,但顏色唔岩心水。最後買左藍白色既美祿脆脆餡既星球🪐🎂 本身打算凌晨12點食,由於當晚食得太飽,所以留到第二日朝早當早餐食☀️ 壽星仔都扑左一陣,先敢大力啲,但發現中間連接位置愈來愈鬆,最後扑穿左少少之後,個星球就上下移位了🥲 雖然隻公仔唔係重點,不過都好彩係藍色,襯番個藍色星球🌍 至於味道方面,比想到中好食😋 雖然係隔咗一晚,但蛋糕口感都幾鬆軟。由圖所見,面層有朱古力磅,然後到美祿味慕絲夾層蛋糕🍰 蛋糕層仲有少少脆脆粒👍🏻 我同男友都一致認為好食😋 $98定價真係好良心❗️服務:💛💛💛💛推薦:💛💛💛💛💛
美祿脆脆
雖然隻公仔唔係重點,不過都好彩係藍色,襯番個藍色星球🌍
美祿脆脆
服務:💛💛💛💛