2022-08-19 59 瀏覽
❣️旺角 GRIND SIZE喺旺角咁繁忙嘅地方,竟然比我搵到一間以純白色裝修,感覺好輕鬆休閒嘅Cafe‼️ 入面嘅環境充滿異國風情,氣氛好唔錯💕 最驚喜嘅係,食物質素好好!真係忍唔住要推介!!日式黃金蟹膏 三文魚籽 帶子 明大子手捲粉呢款真係好抵食,有唔同嘅海鮮😆令成個意粉都好鮮好惹味💕 手卷粉好掛汁,質感有點煙韌,好有咬口👍🏻 帶子煎到外脆,肉質鮮嫩,口感陣牙爽口,充滿帶子嘅甘甜👍🏻值得一試!!蟹肉明太子流心西班牙蛋餅份量好足‼️ 外面有唔太咸嘅明太子醬,蛋餅入面有薯仔及芝士等,富有口感,芝士又微微拉撕咁😆 成個蛋餅都充滿蟹肉嘅鮮甜味👍🏻 好食😋不是飲品•凍檸茶聽到個名咁特別就叫嚟試吓~ 原來係檸檬茶雪芭+抹茶朱古力心太軟💕 心太軟超鬆軟,輕輕一切,朱古力就即刻慢慢湧出🤩 食慣咗雪糕心太軟,發現雪芭配心太軟都唔錯🤩 抹茶味好香💕一啲都唔膩,感覺幾清爽,正👍🏻
❣️旺角 GRIND SIZE

日式黃金蟹膏 三文魚籽 帶子 明大子手捲粉