2021-06-02 224 瀏覽
Holiday mood🥰🥰今次走去超級遠搵食第一次到西營盤!(發現好多新奇野)呢間餐廳🍴見到朋友打卡好靚即刻bookmark定!環境又真係幾chill 好啱港女打卡🤪係花花少女心😳最搞笑係 朋友出動埋字典🤣餐牌係全英文in capital letter😉😉SQUID INK SPAGHETTI $168呢個係墨魚汁意粉 食完梗係會成個口黑色啦🤪🤪互相取笑中😌😌呢間餐廳嘅意粉係會偏硬身少少 (order嗰陣店員講)我最鐘意係大大隻蝦 啖啖肉 好少餐廳會俾咁大隻😍😍擺盤方面真係好岩打卡!MACKEREL FILLET RICE $128 呢個我地以為係飯🤣🤣🥲原來係椰菜花🥦扮成飯🤦🏼‍♂️🤦🏼‍♂️我地唔係太鍾意個口感🤣健康嘢都唔係太啱我哋😗不過個青花魚係好食😋配上超多超多沙律醬🥰🥰好多唔同款式嘅蛋糕🎂BLUE ROSE CAKE $88🍰 呢款呢就係餐廳最推介 玫瑰花味 朋友鍾意呢款夠特別!食到每一層都有唔同嘅花香味不過對於我來講就偏甜😳😳鍾意甜嘅朋友仔可以試吓如果鍾意淡啲嘅你就可以揀伯爵茶類或者芝士蛋糕KETO CAKE $88 🍰 個人就比較喜歡呢一款 鍾意茶味朋友仔就唔好錯過😚其中一
Holiday mood🥰🥰
今次走去超級遠搵食
第一次到西營盤!(發現好多新奇野)
呢間餐廳🍴見到朋友打卡好靚
即刻bookmark定!
環境又真係幾chill 好啱港女打卡🤪
係花花少女心😳
最搞笑係 朋友出動埋字典🤣
餐牌係全英文in capital letter😉😉

SQUID INK SPAGHETTI $168
呢個係墨魚汁意粉 食完梗係會成個口黑色啦🤪🤪互相取笑中😌😌
呢間餐廳嘅意粉係會偏硬身少少 (order嗰陣店員講)
我最鐘意係大大隻蝦 啖啖肉 好少餐廳會俾咁大隻😍😍
擺盤方面真係好岩打卡!

MACKEREL FILLET RICE $128
不過個青花魚係好食😋配上超多超多沙律醬🥰🥰

好多唔同款式嘅蛋糕🎂
BLUE ROSE CAKE $88🍰
呢款呢就係餐廳最推介 玫瑰花味
朋友鍾意呢款夠特別!
食到每一層都有唔同嘅花香味
不過對於我來講就偏甜😳😳
鍾意甜嘅朋友仔可以試吓
如果鍾意淡啲嘅你就可以揀伯爵茶類或者芝士蛋糕

KETO CAKE $88 🍰
個人就比較喜歡呢一款 鍾意茶味朋友仔就唔好錯過😚其中一層係蛋糕浸左伯爵茶味 另外一層係水果士多啤梨cream 外層就係芝麻cream

Infiniti C By October (西環)
西環西邊街38號明德山地下A店