2021-11-25
貌似洗衣店嘅一間小店,好多特色嘅食物Bagel嘅款式都好多款,有咸有甜,任君選擇。本身我對bagel既好感麻麻哋,因為我食過一啲硬骨骨唔好食嘅bagel,但呢度好多款式我俾多次機會佢,因為佢有我最愛嘅牛油果🥑雙重牛油果bagel $80入面有好多嘅牛油果,仲有牛油果醬,車厘茄同埋生菜,仲有啲辣粉,冇諗過辣粉同牛油果都夾。成個配搭好清新,又唔會話好青味。啱晒我呢啲牛油果迷。最重要佢bagel唔會係韌,幾好既。焦糖餅乾麻薯窩夫🧇 $85我想講呢個窩夫真係出色,同我想像中有啲唔同,開頭以為佢嘅窩夫係外脆內軟,放一陣會淋果啲。除咗個賣相幾好,個味唔會好甜,最緊要佢個窩夫係勁脆,麻薯唔太甜又煙韌,十分滿意。旁邊仲有啲藍妹同埋玉桂蘋果,真係好滿意呀。焦糖芝士蛋糕奶昔 $65奶昔飲得多,焦糖味嘅奶昔都飲過,但有埋芝士蛋糕嘅就真係第一次。飲落去餅乾味比較重,但唔會因為焦糖而令到個奶昔好甜,口感幾好。舖頭打卡位好多,啱晒我呢啲港女去。舖頭兩層,位置唔算話好多,但係一直keep住坐滿。佢啲食物真係唔錯,最緊要真係唔會過甜,款式又多,店員仲好客氣。
Bagel嘅款式都好多款,有咸有甜,任君選擇。
雙重牛油果bagel $80
焦糖餅乾麻薯窩夫🧇 $85