2024-01-13
一入餐廳已經好有聖誕氣氛,成個餐廳嘅佈置都好用心👍🏻因為book咗枱嘅關係,餐廳都留咗最靚嘅圓形卡位俾我哋✌🏽📌香茅雞翼 鹹蛋黃味(半份) $78炸得好香脆,鹹蛋黃鋪喺雞翼上面,一齊入口時鹹蛋黃味會好出📌椰香蕃茄冬陰功炒意大利粉 $132一上枱已經聞到好香嘅冬陰功味,意粉偏硬身,味道食落去有少少辣,有啲蝦,菇,椒做配菜,配菜分量唔算好多,整體都ok📌人人都嗌的啖啖蟹肉擔擔飯 $158擔擔面變咗擔擔飯嘅感覺好新奇,成個飯係濕濕地,用意大利飯,整體唔算好重花生味,加左有好多蟹肉同蟹籽,口感好豐富。📌斑斕椰椰雪冰 $56飲落去似越南椰子咖啡,另外有舊斑斕味雪糕,好好飲。不過唔可以一次過倒晒啲咖啡落去,要一邊飲一邊加,唔係會好易倒瀉晒😂📌芒果糯米蛋糕 $82芒果糯米飯外面用奶凍包住,旁邊有啲芒果汁,味道唔會好漏,好食!如果朋友生日,可以請職員幫手加字!星期六下午去,一點坐到五點都冇人趕你走,可以慢慢吹水😬
📌香茅雞翼 鹹蛋黃味(半份) $78
炸得好香脆,鹹蛋黃鋪喺雞翼上面,一齊入口時鹹蛋黃味會好出
📌椰香蕃茄冬陰功炒意大利粉 $132
📌人人都嗌的啖啖蟹肉擔擔飯 $158
📌斑斕椰椰雪冰 $56
📌芒果糯米蛋糕 $82
星期六下午去,一點坐到五點都冇人趕你走,可以慢慢吹水😬