2021-07-16
.約咗朋友嚟食lunch,結果成餐飯就喺度不停食麵包😂嗌嘅時候唔覺,因為佢哋全部唔同樣🙈😂😂結果上到嚟真係食包食到飽zz 唔好諗住嚟食正餐,要食就淨係食下午茶,打下卡算喇!🐱棉花糖雪糕croffle $60好cute + 好食!croffle依樣嘢真係不敗!加埋雪糕同棉花糖簡直睇得又食得✨✨✨🐻咖啡jelly $50欣賞佢嗰jelly完全唔甜,稍微比我地可以由麵包地獄抖一抖。蘋果蜂蜜厚吐司 $45呢個犀利😂😂😂依舊嘢真係一個童叟無欺嘅厚吐司,完全唔係我地想像中嘅咩拉絲生吐司/中間有餡,係一個實實在在,平時朝早你阿媽會整俾你食,嗰隻方包嘅加厚版😂上面鋪咗5塊蘋果薄片+少少蜂蜜+少少肉桂粉👏🏻👏🏻👏🏻厚燒玉子牛角包朝食 $70個樣睇落靚靚仔仔,其實咪又係牛角包(加個沙律,兩片蘋果薄片,同一舊罐頭橙)😂中間夾住一舊長方形嘅玉子,真係剩係得你睇到咁多,你睇唔到嗰個位玉子就真係消失咗zz中間仲加咗一條沙律醬。好彩係得一條,因為個沙律醬同甜嘅玉子完全唔夾。其他嗰啲係罐頭生果同埋兩片博蘋果片📍骨子裡西營盤站C出口步行3分鐘==============================
🐱棉花糖雪糕croffle $60
🐻咖啡jelly $50