2023-05-13 109 瀏覽
因為喺附近返工,我成日去太古city plaza food court 搵食!今日試吓三田製麵所嘅香辣拉麵,味道真係好正!拉麵湯底濃郁,有豬骨嘅味道同埋啲香料嘅香氣,拉麵本身Q彈唔淋,份量又夠飽肚,真係好滿足!第一口入口就有啲辣辣嘅感覺,但唔會太辣,兩塊日式叉燒都好好食,糖心蛋又夠晒味。三田製麵所位置好明顯好易搵到,店舖裝修簡單,food court 新裝修環境舒適,位置雖然唔多但勝在唔會太吵鬧。仲有,三田製麵所嘅價錢亦都好實惠,打工仔可以負擔得起。服務方面都好好,啲員工都好有禮貌,令人感受到好嘅服務態度。總括而言,太古三田製麵所嘅香辣拉麵味道好正,位置明顯方便,環境舒適,價錢實惠,好適合追求簡單又好食嘅食客。