2022-12-19
太古一帶既野食都偏貴,呢間餐廳無疑係太古一帶打工仔既lunch 飯堂,普遍既野食選擇都性價比高🥰平時我會食d 飯餐,今次見到有個明太子意粉又好似幾吸引(雖然比起其他野食黎講真係有小小貴)order 左黎試下~個🍝意粉到既之後就明白點解個單價比其他野食貴dd 了🫣🫣🫣因為真係原條明太子放左係意粉上面😍😍😍鍾意濃味d 就可以刮多d 明太子撈,鍾意淡味d 就可以撈小d 明太子😌😌😌雖然食食下會有dd 漏,但係頭幾啖食個味道真係好rich❤️個炸雞翼先係呢次黎食飯既mvp😍😍😍😍隻隻雞翼都大大隻,起碼半隻手板咁大!剛剛炸起既炸雞翼,有好濃郁既蝦醬味道,個炸皮真係世界級!可以做到asmr 既效果🥰大家如果都係煎炸食物既愛好者真係唔可以錯過!🌸灸燒明太子意粉 (HKD 90)🌟🌟🌟🌟🌸蝦醬炸雞翼 (HKD 42)🌟🌟🌟🌟🌟
平時我會食d 飯餐,今次見到有個明太子意粉又好似幾吸引(雖然比起其他野食黎講真係有小小貴) order 左黎試下~個🍝意粉到既之後就明白點解個單價比其他野食貴dd 了🫣🫣🫣因為真係原條明太子放左係意粉上面😍😍😍鍾意濃味d 就可以刮多d 明太子撈,鍾意淡味d 就可以撈小d 明太子😌😌😌雖然食食下會有dd 漏,但係頭幾啖食個味道真係好rich❤️個 炸雞翼先係呢次黎食飯既mvp😍😍😍😍隻隻雞翼都大大隻,起碼半隻手板咁大!剛剛炸起既炸雞翼,有好濃郁既蝦醬味道,個炸皮真係世界級!可以做到asmr 既效果🥰大家如果都係煎炸食物既愛好者真係唔可以錯過!
🌸灸燒明太子意粉 (HKD 90)🌟🌟🌟🌟
🌸蝦醬炸雞翼 (HKD 42)🌟🌟🌟🌟🌟