2009-03-10
去過life cafe 3 , 4 次 自從男朋友發現左個度有得玩 x-box 就差唔多個個星期都要去一次次次都玩到人地就收舖 即係成 3:00am 我通常都係叫佢地既搞滑冰 , 因為我係starbucks frappuccino 既fans上次飲過一次 "香蕉搞滑冰" 原來佢地用新鮮香蕉打 唔好飲再之前又飲過 白朱古古既 同埋我試過我男朋友個杯士多啤啤既 都okay今次叫反d正常d既 唔叫生果個d 叫左"曲奇唔知咩咩搞滑冰" 呢個正 (sorry唔記得左個名) 佢地既搞滑冰同starbucks既frappuccino差唔多 仲一樣有一舊cream係上面 好靚 次次我都要多cream 佢地亦都好好次次都俾好大舊我 佢地個d cream仲要係好似食旦糕個隻比較實身個隻cream 好正 不過佢地樓上d圓形chair就坐得比較辛苦但冇辦法 x-box 係上面 dinner set 同cake 都食過一次既 冇咩特別不過個湯就唔錯 係紅湯有少少辣辣地有d麵包糠係入面 仲脆既cake 就係newyork cheese cake 不過我都係覺得starbucks個 blueberry 好味d
次次都玩到人地就收舖 即係成 3:00am
上次飲過一次 "香蕉搞滑冰" 原來佢地用新鮮香蕉打 唔好飲
次次我都要多cream 佢地亦都好好次次都俾好大舊我
不過佢地樓上d圓形chair就坐得比較辛苦
但冇辦法 x-box 係上面
dinner set 同cake 都食過一次既 冇咩特別
不過個湯就唔錯 係紅湯有少少辣辣地有d麵包糠係入面 仲脆既
overall 個度都幾多野玩 又有書 又幾靚 又幾方便 又幾大
最重要係男朋友都鍾意去 所以都會再去
不過食埋野就貴d喇好似要$70 - $80 左右