哈!咩都唔洗講野食比左個滿分,因為佢令到我會食一野本身唔食嘅野😹就係蕃茄。入正題之前要踩一踩個環境先,真心小逼嘅!如果野食為主又或者住附近嘅話 呢間真係prefect池!!!!重中之重牛魔王(雙拼)濃厚番茄湯配葛絲 9.6/10兩款牛超淋 勁有肉味 面底揀左葛絲 有少少似薯粉質地 好掛湯 湯底真係超濃 唔會好似平時出面蕃茄嘅咁酸,好啱做濃底 唔講仲以為食緊日本拉麵湯。呢個叫左套餐餐飲配左果汁,飲落去唔酸唔甜,個味好似日本買嘅蘋果咬落去嘅味!特級安格斯牛肩胛撈烏冬 8.72/10安格斯牛肩胛分量好多!配上麻香醬汁及葱油,醒胃惹味。唔會係太辣,反而重點係個麻到,連我呢個譚仔要食10少辣嘅都輕鬆carry!!!!

重中之重

牛魔王(雙拼)濃厚番茄湯配葛絲 9.6/10