2021-06-08 182 瀏覽
⁣行街行到攰攰地於是就搵咗間樓上cafe坐下,最鐘意佢哋依度有得借Board game玩,同朋友上嚟聚真係啱晒✌🏻✌🏻⁣⁣• 黑松露海蝦帶子意大利飯(set) $138⁣黑松露味比較輕薄,如果可以再濃一啲會更加好。飯粒煮得較為軟身,蝦同帶子正常質素,飯量好足,夠飽肚😆⁣⁣• 忌廉蘑菇湯 +$12⁣好建議一定要加依個湯!本來都有心理準備可能會係罐頭湯嘅質素點知又幾好飲,忌廉同蘑菇嘅味道好balance,質地又唔會太傑或者太稀,仲帶有少少香草味😳⁣⁣• 墨西哥雞翼 $78⁣雞翼炸得香脆,裏上酸甜嘅醬汁,帶點好微微嘅辣☺️⁣⁣• 芝士肉醬焗薯皇 $75⁣依個焗薯超級大兜,基本上可以當佢係一個主食~薯皇有先炸過再加肉醬同芝士去焗,因為薯皇本身已經夠鹹味所以肉醬方面唔會太鹹,都係甜甜酸酸咁,加埋cheese更加香口,係好適合開心share嘅party food👨‍👩‍👧‍👦⁣⁣• 意式茄醬燴肉丸 $75⁣肉丸同平時食開嘅有啲唔同,有啲似食貢丸嗰種質感比較爽口,雖然寫係茄醬但我就覺得似芝士汁多啲😆⁣⁣• 藍莓芝士蛋糕 +$15⁣正常水準,好濃嘅芝士味但啲藍莓不太藍莓🤣⁣⁣• King $45⁣檸檬汁

• 黑松露海蝦帶子意大利飯(set) $138⁣

• 忌廉蘑菇湯 +$12⁣

• 墨西哥雞翼 $78⁣
雞翼炸得香脆,裏上酸甜嘅醬汁,帶點好微微嘅辣☺️⁣

• 芝士肉醬焗薯皇 $75⁣

• 意式茄醬燴肉丸 $75⁣

• 藍莓芝士蛋糕 +$15⁣
正常水準,好濃嘅芝士味但啲藍莓不太藍莓🤣⁣

• King $45⁣
檸檬汁溝利賓納同梳打☺️⁣

• Queen $45⁣
青蘋果汁mix芒果汁同乳酸,青蘋果味較出☺️⁣