2023-04-03 937 瀏覽
都去過偉華中心嘅牛大人幾次,每次都覺得唔錯。首先,佢嘅食材新鮮,質素都keep到。係牛大人打邊爐最好係可以揀唔同嘅餐,豐儉由人。價錢都唔太貴。食物種類都算多。有唔同嘅台灣小食,牛肉,仲有自助bar㨂。鐘意食台灣小食嘅唔好錯過。湯底方面,我最鍾意佢嘅麻辣湯底,辣味剛剛好,唔會太辣,但又夠味,真係好正!另外,佢嘅湯底款式好多,如果唔鍾意辣嘅朋友,都可以揀清湯、芫荽湯,酸菜白玉等等。可以揀1個湯底或者兩個湯底都得,不過兩個湯底要加少少錢。嘢食方面佢每次上嘅分量唔太多可以滿足食多啲款式嘅慾望,唔錯🤣。嘢飲方面好鐘意冷泡茶。次次好鐘意飲烏龍桂花茶。而佢嘅嘅服務都算係正常。每次落單都冇話漏嘅。次次去都食足90分鐘,食到好飽。