2019-04-12
天氣咁熱,朋友又約食火鍋(火鍋)(火鍋)(火鍋)原來元朗都有倫哥,正🤤🤤🤤枱好闊落全部都六人枱多,我哋四大一細都座6人枱,超舒服唔會撞黎撞去👍👍👍四歲以下小朋友係免費😬😬😬唔使心急點嘢食,店員會準備咗拼盤刺身拼盤: 三文魚刺身、帆立貝刺身、特大蝦刺身等帆立貝刺身好鮮甜好大隻🤤🤤🤤特大蝦刺身好好味,可惜非任食😭一次有小朋友關係我哋要咗唔辣雞煲,店員叫我地8分鐘搞四次,可惜冇提供計時器,要自己計🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️唔辣雞味道都好惹味🤤小朋友都喜歡食重有原隻花膠鮑魚,鮑魚都好淋鮑汁入味、花膠厚身入味🤤🤤🤤粉絲蒸蟶子 粉絲同蒜蓉味超正👍👍👍溫泉雞煱口感濃厚,雞肉爽口不膩!美妙的湯頭滋味源自冬瓜同滑雞,好好飲🤤🤤🤤要添湯,必點牛頸脊多雪花,食落啖啖油香,更香滑🤤🤤🤤肉味濃軟糯無筋。真係好正必食響鈴同魚皮🤭海鮮拼盤好壯觀🤤🤤🤤相機📷食先蟹、海蝦、鑽石蜆、刀貝蜆、龍躉、魷魚、象拔蚌BB肉蟹大隻厚肉🦀海蝦新鮮爽口🦐龍躉肉較細片,好易散掉🐟味道都不錯,多款海鮮都很鮮甜。甜品係黑糖涼粉🤤
唔使心急點嘢食,店員會準備咗拼盤
刺身拼盤: 三文魚刺身、帆立貝刺身、特大蝦刺身等
唔辣雞味道都好惹味🤤小朋友都喜歡食
重有原隻花膠鮑魚,鮑魚都好淋鮑汁入味、花膠厚身入味🤤🤤🤤
必食響鈴同魚皮🤭
海鮮拼盤好壯觀🤤🤤🤤相機📷食先
蟹、海蝦、鑽石蜆、刀貝蜆、龍躉、魷魚、象拔蚌BB
甜品係黑糖涼粉🤤